PUB QUIZ FUN

Hello lovelies,

I hope you’re all well and keeping safe and okay! I recently have been doing Sunday Pub quiz lives over on my instagram and I thought why not share the questions with you every week so you can play games with family and friends over zoom, facetime or whoever your with at home!

I’ve left my questions and answers I created below! and there are 5 rounds in total! I’ve really enjoyed playing this with friends and family so hopefully you can too! But little warning don’t tell anyone until the quiz is over where you got the questions from etc, as they’ll be able to find the answers!

Hope it is fun for some of you!

Have a lovely week, stay safe!

Love, India Moon x

PUB QUIZ BELOW:

1.MOVIE GENRE

1.Q1. MARTIN LAWRENCE PLAYS IN “BAD BOYS FOR LIFE” WITH WHICH OTHER STAR ACTOR?

Answer Will Smith

Q2. WHAT IS THE NEXT REMAKE DISNEY FILM TO COME OUT ? 

Answer: Mulan

Q3. Who was the First Disney Princess?

Answer: Snow White

Q4. What is the best rated Horror Film in 2019- Rated on rRotten tomatoes

Answer: The Golem 

Q5. What Is the name of the movie with Zac Efron and Matthew Perry in? 

Answer: 17 Again. 

Q6. Which three female actors played in Charlies Angels Full Throttle in 2003?

Answer: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu. 

Q7. What film was Cara Delevingne in , where she plays an operative for a space station? 

answer: Valerian and the City of a Thousand Planets.

Q8. What three films have Adam Sandler and Drew Barrymore featured in together? 

Answer: The wedding singer (1998), 50 First Dates (2004), Blended (2014). 

Q9. In the Twilight Movies, is it true or false that Stephanie Meyer featured in each of the movies?
Answer: True. 

Q10. In which language was Crouching Tiger Hidden Dragon Filmed?

Answer: Mandarin Chinese.

2.TV AND SERIES GENRE 

Q1. What is the name of the family who own and live in Downton Abbey?

Answer: Crawley

Q2. In Stranger Things what is the name of the Parallel Universe Experienced in Series 1.

Answer: The Upside Down

Q3. Joe, featured in the new Documentary Tiger King did a Documentary with which male in 2011? 

Answer: Louis Theroux

Q4. What year was “Coronation street” first broadcast?

Answer: 1960

Q5. What was the name of the Pub in “Two pints of lager and a packet of crisps”

Answer: The Archer

Q6. In Gavin and Stacey, how old is Gavin in the very start?

Answer: 28.

Q7. In Gavin and Stacey what is Smithy’s real name?

Answer: Neil Smith.

Q8. In Friends, Rachel has a hairless cat for a few episodes, what was this cats name?

Answer: Mrs. Whiskerson  

Q9. Who narrates Big Brother?

Answer: Marcus Bentley

Q10. In Stranger Things, Who is Suzie’s Best friend in the first season?

Answer: Barb

3. MUSIC GENRE

Q1. Which singer recently went viral for bumping her head in a live stream on instagram?

Answer: Rita Ora 

Q2.. What famous Music Show is Will Young known for?

Answer: Pop Idol

Q3. What Drake song features the lyrics “and You’ve seen all my mistakes, so look me in the eyes. Cause If you let me, heres what I’ll do” in?

Answer: Take Care 

Q4. Which single letter represented the title of Ed Sheeran’s Second album? 

Answer: X

Q5. Who is the artist of the famous song “Cotton Eye Joe”

Answer: Rednex

Q6. Which Girls Aloud song includes the lyrics “Come Make my dreams, Honey hard as it seems, Loving me is as easy as Pie”

Answer: Love Machine 

Q7. The Famous song by Doja Cat, featured a lot on Tik Tok is called? 

Answer “Say So”

Q8. Back in Time is a 2012 single by whom? 

Answer: Pitbull

Q9. What year was Rhianna’s hit song “Umbrella” Released?
Answer: 2007.

Q10. Which rapper topped the UK charts in 2010 with Pass Out?

Answer: Tinie Tempah

4. Celebrity Genre

Q1. Is it true or False that Meryl Streep changed her first name?

Answer: True – her real first name is Mary Louise. 

Q2. In what year did Angelina Jolie and Brad Pitt Get together?

Answer: 2005

Q3. Who was the first person to have a No1 Album and No1 Film in the same week, A. Will Smith, B Jennifer Hudson, C, Jennifer Lopez

Answer: Jennifer Lopez (film the wedding planner)

Q4. How old was Billie Eilish when Ocean Eyes was released?

Answer: 14 years old.

Q5. Who is Katy Perry currently expecting her baby with?

Answer: Orlando Bloom

Q6. How old is Jennifer Lopez?

Answer: 50

Q7. Which American Singers real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta? 

Answer: Lady Gaga

Q8. Which famous Pop Singer married British movie director Guy Ritchie, is it A. Madonna, B.Christina Aguilera C.Gwen Stefani

Answer: a. Madonna

Q9. Which actor plays Regina George in Mean girls?

Answer: Rachel McAdams

Q10. What is the name of Drakes New song?

Answer: Toosie Slide

5. Books genre: 

Q1. In which book in the Harry Potter series do we not see Lord Voldemort?

Answer: Prisoner of Azkaban.

Q2. What month is Harry Potters Birthday?

Answer: July. 

Q3. In little women there are four sisters, Jo, Meg, Amy.. who is the forth sister?

Answer: Beth

Q4. The Golden Compass is a book series, how many books are in the series?

Answer: Four

Q5. How many books are there in the Twilight Series?

Answer: Four 

Q6. Is it true or false that there is a Dr. Seuss book called “Oh, the places you’ll go!”

Answer: true

Q7. This Quote is from one of Shakespeares play “The Course of True love never did run smooth” Name that play:

Answer: A Midsummer Nights Dream

Q8. In the Book Life of Pi By Yann Martel, what is the name given to the Bengal Tiger. Is it A. Richard Jones B. Richard Parker C. Mr.Stripe 

B. Richard Parker

Q9. In the Lion the witch and the wardrobe their are four siblings, Peter, Edmund, Lucy…Name the forth sibling.

Answer: Susan


Q10. What is Roald Dahl best selling book?

Answer: Charlie and the Chocolate Factory. 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.